Pályázatíró tanfolyam - alap szint

Név: 
Pályázatíró tanfolyam - alap szint
Időtartam: 
4 egymást követő vasárnap
Helyszín: 

1075 Budapest, Károly krt. 3/A
Félemelet
A helyszín tanfolyam létszámtól függően változhat.

Részvételi díj: 

10.000 Ft kedvezmény!
Most 60.000Ft helyett bruttó 50.000Ft
Vizsgadíj nincs!

Az alaptanfolyam rálátást biztosít a pályázatírással kapcsolatos alapvető ismeretekre. Elvégzésével a tanfolyam résztvevők képessé válnak EU-s társfinanszírozású pályázatok keresésére, projekt generálására, megírására

Rendkívüli AKCIÓ: 10.000Ft kedvezmény az alaptanfolyamunk árából!*

* Az akció csak a május 15.-én induló alaptanfolyamra érvényes.

A tanfolyam célja

Az alaptanfolyam rálátást biztosít a pályázatírással kapcsolatos alapvető ismeretekre. Elvégzésével a tanfolyam résztvevők képessé válnak EU-s társfinanszírozású pályázatok keresésére, projekt generálására, megírására és a pályázati dokumentáció összeállítására.

Oktatási módszerünk

Az Európai Uniós Pályázatíró Oktatási Központ nemcsak az elméleti, hanem a gyakorlati ismeretek elsajátítására is figyelmet fordít. Az elmélet és a gyakorlat aránya 50% a tanfolyam során, a tapasztalat ugyanis azt mutatja, hogy sokszor úgy érezzük, hogy megértettük az ismereteket, de amikor ezeket gyakorlatban kell alkalmazni, akkor sokszor nehézségekbe ütközünk az önálló feladatvégzés során. Az elmélet begyakorlása miatt a résztvevők maguk is elkészítenek pályázati részfeladatokat, és csoportmunkában generálnak EU-s projekteket.

A tanfolyam során az oktatók számos gyakorlati tippel és tanáccsal látják el a résztvevőket, ezzel is csökkentve a későbbi hibalehetőségeket a pályázati folyamat során.

Tananyag

A projekt generálás külön hangsúlyt kap az alaptanfolyam során, ugyanis egy jól megtervezett projekt kulcs a sikeres pályázathoz. A résztvevők továbbá elsajátítják az EU regionális politikáját, annak eszközrendszerét, a fejlesztési alapokat, a pályázati dokumentáció összeállításával kapcsolatos ismereteket, a pályázati adatlap kitöltését, költségvetés tervezését, pályázati eljárásrendet, a háttér-jogszabályokat, a megvalósíthatósági tanulmány lépéseit, a programozási dokumentumokat, és a hozzájuk kapcsolódó operatív programokat. A projektgenerálás és a pályázatírás ismeretei mellett némi kitekintést is nyújt a tanfolyam a pályázatok megvalósításának menedzselésére, valamint a pályázati kommunikáció összeállítására is.

A részletes tananyagot tekintse meg a tematikában!

Elhelyezkedési lehetőségek

A tanfolyam elvégzésével olyan ismeretek megszerzésére van lehetőség, amellyel el lehet helyezkedni pályázatíró cégeknél, önkormányzatoknál, fejlesztési ügynökségeknél, regionális fejlesztési ügynökségeknél, valamint a jövőben pályázni kívánó cégek munkatársai is sikerrel kamatoztathatják a tanfolyam során elsajátított tudást.

Szükséges előképzettség

A tanfolyam elvégzéséhez nem szükséges előképzettség.

Tanfolyam teljesítése, vizsga

A tanfolyamot önállóan otthon elkészíthető feladattal lehet teljesíteni, amely egy pályázati adatlap elkészítését foglalja magába, külön vizsga nincs. A tanfolyam sikeres elvégzéséről bizonyítványt állítunk ki, amennyiben a résztvevő nem készíti el a vizsgafeladatot, részvételi oklevelet kap.

Pontos időbeosztás

Minden alkalom reggel 9 órakor kezdődik és 16.30-ig tart. 12 és 13 óra között ebédszünetet tartunk.

Fizetési módok

A tandíj kiegyenlítése a helyszínen történő befizetéssel történik.

A jelentkezés menete

A tanfolyamra történő jelentkezéshez kérjük kattintson a lap alján található 'Jelentkezés' gombra, ezután egy jelentkezési űrlapot kell kitöltenie. Meg kell adnia az email címét, egy Ön által választott jelszót és a személyes adatait(név, cím, telefonszám). Ezután a felhasználó létrehozása gombra kattintva rögzítjük adatait a rendszerben. A megadott email címe és jelszava segítségével a későbbiekben bármikor be tud lépni rendszerünkbe és jelentkezhet képzéseinkre.

A felhasználó rögzítése után egyből a tanfolyam jelentkezések oldalra kerül, ahol láthatja az Ön által megadott személyes adatokat és módosíthatja is azokat. Kérjük itt válassza ki azt a képzést, amelyikre jelentkezni szeretne, majd kattintson a 'Mentés' gombra, ekkor a rendszerünk rögzíti a jelentkezését és email-ben visszaigazolást küld a jelentkezéséről.

Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel vagy segítségre lenne szüksége, bátran írjon az alábbi email címre:
info@epok.hu

Jelentkezését leadhatja telefonon is az alábbi telefonszámon:
06 30 942 7717

Illetve elküldheti a jelentkezes@epok.hu email címre.